IMG_0607 1000x300.jpg IMG_0607 1000x300 2.jpg IMG_0088 1000x300.jpg Banner Dames 1.jpg
Hoofsponsor

scheidsrechterscursus najaar

4-9-2022
Nieuwsafbeelding

Beste leden van PW,

Zoals bij velen bekend wordt er verwacht dat alle leden die in de O16 (B lijn) of hoger spelen ook wedstrijden fluiten. De te fluiten wedstrijden worden per team ingedeeld. Hoe meer mensen binnen het team een scheidsrechterskaart hebben, des te minder hoeven ze te fluiten.

Komende week sturen we de leden die in de O16 teams zitten en die nog geen kaart hebben een uitnodiging voor de online scheidsrechterscursus. Andere leden die nog geen kaart hebben maar deze alsnog moeten halen, kunnen een mail sturen naar [email protected].nlmet als titel "cursus najaar 23”. Graag ontvangen we dit bericht per mail uiterlijk vrijdag 9 september 2022. Van Dames 4 hebben we al een overzicht ontvangen, dank daarvoor.

Hoe gaat het verder:

We sturen we de namen van de cursisten door naar de KNHB. De KNHB verstuurt een uitnodiging voor de online cursus naar het mailadres dat bij de vereniging bekend is. Controleer zelf of dit mailadres nog werkt. Het online examen willen we dan in de week voor de herfstvakantie plannen. Ook hiervoor ontvangen jullie een mail van de KNHB met inlogcodes. Na de examens ontvangen wij een overzicht van de geslaagden en zullen dit administratief verwerken. Het kaartnummer wordt dan gelijk aan je bondslidnummer.

Veel succes,


De arbitragecommissie

Ralph Hoogerhuis

Daniel Dunnebier

Daniel Faasen

Job Toussaint

Matthijs Regeling