IMG_0088 1000x300.jpg IMG_0607 1000x300 2.jpg IMG_0607 1000x300.jpg Banner Dames 1.jpg
Hoofsponsor

Teamindeling 2022-2023

7-6-2022
Beste ouders en verzorgers,
 
De afgelopen weken zijn Elftalcommissies en de Technische Commissie druk bezig geweest om de teamindeling voor het seizoen 2022-2023 samen te stellen. Naast de beoordelingen van de trainers en coaches, zijn ook de beoordelingen van de onafhankelijk beoordelaars gebruikt om tot de huidige indeling te komen. 
 
Teamindeling
PW is een hockeyclub waar iedereen de mogelijkheid wordt geboden om te spelen op het best passende niveau. We weten helaas uit ervaring dat bij het samenstellen van teams, we het niet iedereen naar de zin kunnen maken. Ook is men er zich niet altijd van bewust dat het aantal spelers per leeftijdscategorie van de KNHB een bepalende factor is, waar we als club rekening mee dienen te houden. We vragen hierbij dan ook begrip voor de door ons gemaakte teamindeling.

Om de nieuwe teamindeling te bekijken ga je naar de website van PW Hockey, daar log je in met je eigen gegevens en kun je in de bovenste balk op de website kiezen voor Club, Documenten en daarna Technische/Elftalcommissie.
Mocht je niet kunnen inloggen, dan kun je met je lidnummer aangeven dat je het wachtwoord bent vergeten. Je krijgt dan automatisch een nieuw wachtwoord toegestuurd.
 
Vragen over de teamindeling?
Mocht u een dringende vraag hebben over deze teamindeling, dan is hiervoor de gelegenheid tijdens de 10-minutengesprekken die op maandagavond 13 juni zullen plaatsvinden in het clubhuis van PW. Dan kunt u met leden van de Elftalcommissie spreken. U kunt zich hiervoor tot en met zaterdag 11 juni per e-mail aanmelden via [email protected] 
 
Omschrijf in deze e-mail duidelijk om welke speler het gaat, in welk team hij/zij is ingedeeld, welke concrete vraag u wilt bespreken en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent.
 
Rechtstreeks e-mailen of bellen met het Bestuur of de Technische Commissie heeft geen nut en iedereen zal u op bovenstaande afspraak attenderen.  

Trainen
In de week van 6 t/m 10 juni wordt getraind volgens de teamsamenstelling van het seizoen 2021 - 2022. Vanaf 13 juni wordt er nog twee weken in de nieuwe samenstelling getraind, dus tot en met 24 juni. Daarna start de zomervakantie die zal duren tot en met 26 augustus. Het nieuwe trainingsschema wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd. Houdt hiervoor de website en/of app goed in de gaten. 
 
Met vriendelijke groet,
 
De Technische Commissie