IMG_0607 1000x300 2.jpg IMG_0088 1000x300.jpg Banner Dames 1.jpg IMG_0607 1000x300.jpg
Hoofsponsor

Teamindeling PW 2021-2022

7-6-2021

Beste ouders en verzorgers,

 

De afgelopen weken zijn Elftalcommissies en de Technische Commissie druk bezig geweest om de teamindeling voor het seizoen 2021-2022 samen te stellen. Ondanks de Corona crisis zijn er dit jaar gelukkig veel (interne) wedstrijden gespeeld en kon ook de indelingstraining doorgaan. De beoordelingen van de trainers, de coaches en de onafhankelijk beoordelaars die tijdens de wedstrijden en trainingen langs de kant stonden, zijn gebruikt om tot de huidige indeling te komen.

 

Teamindeling

PW is een hockeyclub waar iedereen de mogelijkheid wordt geboden om te spelen op zijn/haar best passende niveau. We weten helaas uit ervaring dat bij het samenstellen van teams, we het niet iedereen naar de zin kunnen maken. Ook is men er zich niet altijd van bewust dat het aantal spelers per leeftijdscategorie van de KNHB een bepalende factor is waar we als club rekening mee dienen te houden. We vragen hierbij dan ook begrip voor de door ons gemaakte teamindeling.

 

Om de indeling te zien kun je op de onderstaande link klikken.

De teamindeling staat onder https://team.lisa-is.nl/login. Via het menu Club navigeer je naar Documenten en dan naar Technische/Elftalcommissie om de teamindeling te zien. Als je de inloggegevens bent vergeten, dan kun je deze opvragen via de loginpagina op de website van PW. Het wachtwoord wordt verstuurd naar het emailadres wat bij de club is geregistreerd.

 

Het document is strikt vertrouwelijk. Delen via social media als Facebook, Twitter, Instagram etc. of email en elk ander medium is niet toegestaan. 

 

Vragen teamindeling?

Mocht u een dringende vraag hebben over deze teamindeling, dan is hiervoor de gelegenheid tijdens het 10-minutengesprek op maandagavond 14 juni 2021 tussen 19:30 en 21:00 uur in het clubhuis van PW. Dan kunt u met leden van de Elftalcommissie spreken. U kunt zich hiervoor tot en met zaterdag 12 juni 2021 per e-mail aanmelden via [email protected]. Omschrijf in deze e-mail duidelijk om welke speler het gaat, in welk team hij/zij is ingedeeld, welke concrete vraag u wilt bespreken en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent.

 

Vanwege Corona is het clubhuis beperkt opengesteld voor deze 10-minuten gesprekken. Wij zorgen voor gepaste afstand en vergeet uw mondkapje niet. Wij mailen u een tijdstip waarop u welkom bent. Rechtstreeks e-mailen of bellen met Bestuur of de Technische Commissie heeft geen nut en iedereen zal u op bovenstaande afspraak attenderen. 

 

Training

In de week van 7 juni wordt er getraind volgens de teamindeling van het seizoen 2020-2021.

Vanaf volgende week (14 juni) wordt er nog twee weken in de nieuwe samenstelling getraind. Het nieuwe trainingsschema vindt u hier.

 

Wedstrijden

Zoals elders op onze website is te lezen, zijn er voor de A t/m D jeugd door de KNHB, wedstrijden gepland op 12, 19 en 26 juni. Deze wedstrijden zijn allemaal in de nieuwe teamsamenstelling.

Voor de jongste jeugd worden net zoals afgelopen weken op bovengenoemde data onderlinge wedstrijden georganiseerd.

 

Met vriendelijke groet,

 

De Technische Commissie