IMG_0088 1000x300.jpg IMG_0607 1000x300 2.jpg IMG_0607 1000x300.jpg Banner Dames 1.jpg
Hoofsponsor

ABN AMRO keepersclinic Olv Pirmin Blaak een groot succes.

16-10-2020
Nieuwsafbeelding
Afgelopen woensdag 14-10-2020 was het dan uiteindelijk zover. Na diverse verzettingen wegens olympische jaar uiteindelijk de corona kwam Pirmin Blaak #26 keeper Nederlands elftal en keeper Oranje-Rood naar PW.
Velen van ons wisten niet wie Pirmin was, maar toen hij zichzelf introduceerde was men toch wel aardig onder de indruk. Toch wist hij ook te grappen dat het niet altijd goed gaat en dat ze met Oranje-Rood nu stevig aan de onderkant staan. "Het doorlaten van een bal is niet per direct de fout van de keeper, er zijn ondertussen 10 veldspelers die niet hebben kunnen ingrijpen." "Natuurlijk kunnen wij keepers ook foutjes maken en die tellen dan meteen zo zwaar." "Doe vooral je best, focus je zoveel mogelijk, coach en wees actief". Aldus Pirmin en zijn toppers.

Nadat iedereen 5 oefeningen had doorlopen van ca 20 min... met de nodige tips en tricks was het tijd voor een shootout. Aangezien niet iedereen wist hoe en wat werd deze vooral op een leuke manier genomen. Pepijn beet het spits af en zag de bal met veel effect in het doel verdwijnen nadat deze de lat had geraakt. Uiteindelijk wist Fabian de KEEPR shirt te winnen. Pepijn kreeg ook een KEEPR shirt overhandigd als motivatieprijs van Pirmin. beide shirt zijn nog even ondertekend door de topper. 

Na afloop zijn ook de goalieworks toppers bedankt voor hun inzet en passie. Het was geen clinic naast de deur voor hun reistijd van 2 a 3 uur om naar PW te komen. 

Iedereen werd goed voorzien van Bronwater en Aquarius (gesponsord door The Coca-Cola Company) de trainers en begeleiders een maaltijd voor onderweg namens PW.

Al met al een zeer leuke en geslaagde dag!