IMG_0607 1000x300 2.jpg IMG_0088 1000x300.jpg IMG_0607 1000x300.jpg Banner Dames 1.jpg
Hoofsponsor

Teamindeling PW 2020-2021

15-6-2020

Beste ouders en verzorgers,

De afgelopen weken zijn Elftalcommissies en de Technische Commissie druk bezig geweest om de teamindeling voor het seizoen 2020-2021 samen te stellen. Aangezien er dit jaar geen mogelijkheid tot indelingstrainingen was, hebben de elftalcommissieleden de reguliere trainingen bijgewoond. Tevens zijn de beoordelingen van de trainers, de coaches en de onafhankelijk beoordelaars gebruikt om tot de huidige indeling te komen.

Teamindeling

PW is een hockeyclub waar iedereen de mogelijkheid wordt geboden om te spelen op zijn/haar best passende niveau. We weten helaas uit ervaring dat bij het samenstellen van teams, we het niet iedereen naar de zin kunnen maken. Ook is men er zich niet altijd van bewust dat het aantal spelers per leeftijdscategorie van de KNHB een bepalende factor is waar we als club rekening mee dienen te houden. We vragen hierbij dan ook begrip voor de door ons gemaakte teamindeling.

Om de indeling te zien kun je op de onderstaande link klikken.

De teamindeling staat onder https://team.lisa-is.nl/Documents. Klik dan op Technische/Eltalcommissie om de teamindeling te zien. Als je de inloggegevens bent vergeten, dan kun je deze opvragen via de loginpagina op de website van PW.

Als de link niet werkt ga dan naar de website van PW en log daar in met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Via het menu Club navigeer je naar Documenten en dan naar Technische/Elftalcommissie. 

Het document is strikt vertrouwelijk. Delen via social media als Facebook, Twitter, Instagram etc. of email en elk ander medium is niet toegestaan. 

Vragen teamindeling?

Mocht u een dringende vraag hebben over deze teamindeling, dan is hiervoor de gelegenheid tijdens het 10-minutengesprek op maandagavond 22 juni 2020. Dan kunt u met leden van de Elftalcommissie spreken. U kunt zich hiervoor tot en met zaterdag 20 juni 2020 per e-mail aanmelden via [email protected]. 

Omschrijf in deze e-mail duidelijk om welke speler het gaat, in welk team hij/zij is ingedeeld, welke concrete vraag u wilt bespreken en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent.

Vanwege Corona is het clubhuis tot 1 juli dicht en is het niet mogelijk om live in het clubhuis af te spreken. Dit jaar is er daarom voor gekozen dat u op maandagavond 22 juni tussen 19.30-21.00 uur door de Elftalcommissie wordt gebeld. Rechtstreeks e-mailen of bellen met Bestuur of de Technische Commissie heeft geen nut en iedereen zal u op bovenstaande afspraak attenderen. 

 

Training

In de week van 15 juni wordt er niet getraind. Vanaf volgende week (22 juni) wordt er nog twee weken in de nieuwe samenstelling getraind. Het nieuwe trainingsschema wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd. Houdt hiervoor de website en/of app goed in de gaten.

 

Met vriendelijke groet,

De Technische Commissie