IMG_0088 1000x300.jpg IMG_0607 1000x300 2.jpg Banner Dames 1.jpg IMG_0607 1000x300.jpg
Hoofsponsor

Nieuwe trainer/coach voor Heren 1 en voor Dames 1

14-5-2020
Nieuwsafbeelding
Beste leden,

Wij zijn blij jullie te kunnen melden dat wij voor aankomend seizoen zowel een nieuwe trainer/coach voor Heren 1 als voor Dames 1 hebben kunnen aantrekken. 

Per 1 juli aanstaande zal Rob Hupkens trainer/coach van het nieuw te formeren Heren 1 worden. Rob is een ervaren trainer/coach die al meer dan 25 jaar in die rol op en rond de hockeyvelden is te vinden. Rob is getrouwd met Ellen, heeft 3 kinderen (Tobie, Lanne en Stef)  en woont in Apeldoorn. Zijn laatste werkzaamheden waren trainer/coach van Meppel H1 en trainer/coach van Lochem jongens A1. Aankomende weken zullen er enkele open trainingen onder zijn leiding plaatsvinden waarna hopelijk spoedig met een nieuwe groep kan worden toegewerkt naar een mooi en goed seizoen. Wij wensen Rob alle succes met deze mooie klus en jullie gaan hem vast en zeker snel zien op de velden van PW.

Ook per 1 juli zal Daan Kruisinga de rol van trainer/coach van Dames 1 voor het nieuwe seizoen op zich nemen. Daan neemt hierin de rol over van Frank Timmers die helaas na 1 seizoen heeft aangegeven zijn werkzaamheden als journalist bij Tubantia niet te kunnen combineren met de rol van trainer/coach van Dames 1. Daan is een bekende van de club aangezien hij al meerdere jaren trainerscoördinator bij ons is, oud speler van Heren 1 is en de afgelopen jaren met succes onze jongens A1 naar de landelijke subtop heeft geleid. Daan woont met zijn vriendin Annemiek en hond Barrie in Zutphen en ook Daan wensen wij veel succes in het nieuwe seizoen.

Voor meer informatie over de aanstaande trainingen van Heren 1 en Dames 1 kun je een mail sturen naar [email protected]

Met sportieve groet,
De Technische Commissie

Bijschrift bij de foto:
Daan Kruisinga en Rob Hupkens bij het sponsorbord van PW