IMG_0088 1000x300.jpg Banner Dames 1.jpg IMG_0607 1000x300.jpg IMG_0607 1000x300 2.jpg
Hoofsponsor

Versterkt en gehavend PW in D in slot wedstrijd naast Deventer B

10-9-2019

In de eerste ronde van de competitie hebben de  Veteranen van PW D een punt gesleept uit de altijd lastige uitwedstrijd tegen Deventer B.

Het werd na 70 minuten uiteindelijk 2-2 door een late goal van Laurens van Lier, die voor zijn doen een best redelijke wedstrijd speelde.

PW D, dit seizoen versterkt met de aankopen Rob Heurman, Jan Jonge Poerink, Menno van der Veen, Marius de Mol en Richard Vrooijink, trad zonder laatstgenoemde afgelopen zondag om 14.45 uur in Deventer aan tegen een fris ogend Deventer B op het Royal Haskoningveld in Deventer.

Het veld was duidelijk aangetast door de mossen en algen  afkomstig uit de tussen dat veld en de aan het spoor gelegen volkstuintjes.

Al in minuut 2 van de wedstrijd gleden Jonge Poerink en Van der Veen lelijk uit. Van der Veen kon niet verder en dat had duidelijk zijn invloed op het verdere verloop van de wedstrijd.

Deze valpartij was voor de spelers en de arbitrage aanleiding de wedstrijd te verplaatsen naar het verderop gelegen Johan Bussinkveld.

De eerste drie kwarten van de wedstrijd was het eenrichtingsverkeer richting de goal van PW-keeper Henk Kleef, en kwam PW nauwelijks onder de druk van Deventer uit. Dankzij zijn uitstekende keeperswerk van Kleef kreeg Deventer er niet meer dan twee in, maar datzelfde deed PW. De 1 1 kwam van de stick van de balvaste nieuwkomer Heurman, en in de slotminuten werkte Van Lier na een vloeiende aanval van PW de bal achter de Deventer keeper Van der Hart.

Deventer drong nog aan, maar de verdediging van PW hield stand.

 DHV B- PW D: 18’ Udink 1-0, 29’ Heurman 1-1, 42’ Nordsiek 2-1, 68’ Van Lier 2-2.

De arbitrage was in handen van de heren Jol en Luinge. Kaarten werden niet uitgereikt.