IMG_0088 1000x300.jpg Banner Dames 1.jpg IMG_0607 1000x300 2.jpg IMG_0607 1000x300.jpg
Hoofsponsor

Teamindeling seizoen 2019 - 2020

24-6-2019
Nieuwsafbeelding
De afgelopen weken zijn de Elftalcommissies en de Technische Commissie druk bezig geweest om de teamindeling voor het seizoen 2019-2020 samen te stellen.

Vanwege de privacywetgeving (AVG) mogen we de teamindelingen niet direct op de site vermelden.  Om de indeling te zien, kun je op de onderstaande link klikken.
De teamindeling staat onder https://team.lisa-is.nl/?u=pwhockey.nl. Je kunt de indeling zien door boven in de balk te gaan naar Club, Documenten en te kiezen voor Technische/Elftalcommissie. Als je de inloggegevens bent vergeten, dan kun je deze opvragen via de loginpagina op de website van PW.
 
Het document is strikt vertrouwelijk. Delen via social media als Facebook, Twitter, Instagram etc. of email en elk ander medium is niet toegestaan. 

Vanaf woensdag 26 juni tot en met vrijdag 12 juli kan er in de nieuwe samenstelling worden getraind. Dit is niet verplicht en wordt ook niet centraal vanuit de club geregeld. Mocht je willen trainen, neem dan contact op met onze Technisch manager Alexander Enzerink via [email protected]  De club heeft tijdens de zomer pas vanaf 20.30 beschikking over het waterveld. Dit betekent dat er tot 20:30 uur alleen kan worden getraind op veld 1. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.
 
Onze club is een hockeyclub waar iedereen de mogelijkheid wordt geboden om te spelen op het voor hem of haar best passende niveau. Wij weten uit ervaring dat bij het samenstellen van teams, wij het niet iedereen naar de zin kunnen maken. Ook is men er zich niet altijd van bewust dat het aantal spelers per leeftijdscategorie van de KNHB een bepalende factor is, waar wij als club rekening mee dienen te houden.
De D-lijn bestaat vanaf komend jaar uit 1 selectie team (de D1) en één of meerdere breedte teams die allemaal op ongeveer gelijke sterkte zijn ingedeeld. Hiermee volgen wij het advies van de KNHB.
Mocht u een dringende vraag hebben over de teamindeling, dan bent u welkom tijdens de 10-minutengesprekken op maandagavond 1 juli. Daar kunt u het betreffende Elftalcommissielid spreken.

U kunt zich hiervoor aanmelden tot en met zaterdag 29 juni via [email protected]. Omschrijf in uw mail duidelijk:
- om wie het gaat
- welk team hij/zij is ingedeeld
- de vraag die u wilt bespreken met de elftalcommissie
 
Uiterlijk zondag 30 juni krijgt u bericht op welk tijdstip u wordt verwacht. 
 
Rechtstreeks mailen of bellen met bestuur of elftalcommissie heeft geen nut. U wordt dan gevraagd te mailen naar de Technische Commissie.
 
Met vriendelijke groet,
De Technische Commissie