IMG_0607 1000x300.jpg IMG_0088 1000x300.jpg Banner Dames 1.jpg IMG_0607 1000x300 2.jpg
Hoofsponsor

Heren 1 stopt voor de rest van het seizoen

9-5-2019
Het bestuur heeft na overleg met Heren 1 moeten besluiten het team terug te trekken uit de competitie. De KNHB is inmiddels ingelicht.

Heren 1 heeft het hele seizoen al problemen om voldoende spelers voor de wedstrijden bereid te vinden een wedstrijd te spelen. De selectie is erg krap en is afhankelijk van andere teams om voldoende spelers voor de wedstrijden te krijgen. In een aantal wedstrijden heeft daardoor een speler meegespeeld die niet officieel lid was van onze club, maar wel maanden heeft meegetraind met de selectie. De KNHB heeft PW hiervoor gestraft door aftrek van punten in de competitie. De degradatie uit de derde klasse is hierdoor een gegeven.

In het overleg met Heren 1 is duidelijk geworden dat de personele problemen de komende weken alleen maar groter zullen worden door allerlei omstandigheden, waaronder eindexamens en aansluitende vakanties. De conclusie is dan ook dat het niet meer mogelijk is een volledig  team op de been te brengen. Het bestuur heeft daarom helaas moeten besluiten om Heren 1 voor dit seizoen terug te trekken uit de competitie.