IMG_0088 1000x300.jpg Banner Dames 1.jpg IMG_0607 1000x300.jpg IMG_0607 1000x300 2.jpg IMG_0009 1000x300.jpg IMG_0009_1 1000x300.jpg
Hoofsponsor

De nieuwe Arbitragecommissie PW

15-5-2018
Nieuwsafbeelding
Sinds begin dit jaar is er weer een actieve Arbitragecommissie op PW.
Dat betekent dat er doelen zijn gesteld om het niveau van onze scheidsrechters wat omhoog te brengen.

Zo hebben we tot nu alweer twee keer dit jaar een scheidsrechters examen afgenomen en dat heeft als resultaat dat er weer 80 nieuwe scheidsrechters zijn bijgekomen.

Ook hebben we afgelopen zaterdag twee dames van de Bond op visite gehad die onze scheidsrechters en begeleiders van de scheidsrechter hebben geholpen met tips en positieve feedback. Wij zijn blij dat de Bond hier mensen voor heeft die vrijwillig een zaterdagmiddag mee komen kijken. En we zijn van plan de komende tijd dit vaker te doen.
Dit allemaal om onze scheidsrechters te helpen.

Verder heeft het bestuur van PW een aantal Fox40 fluitjes aangeschaft waar er een paar van achter de bar te vinden zijn.
Wij willen graag dat de wedstrijden worden gefloten met deze fluitjes omdat het fluiten daar ook makkelijker van wordt. Daarom aan iedereen het verzoek, als je al niet zelf een Fox40 fluitje hebt, om even één van deze fluitjes te lenen bij de wedstrijd waar je als scheidsrechter bent ingedeeld.

Dan als laatste voor nu de opleiding Clubscheidsrechter Plus (CS Plus). De Bond biedt de mogelijkheid om mensen op te leiden en te begeleiden tot een scheidsrechter die de betere wedstrijden op de club kunnen fluiten. Dat zijn dan bijvoorbeeld wedstrijden van Dames 1 of Heren 1. Daarnaast is het een opstap om bondsscheidsrechter te kunnen worden.
Als je ge├»nteresseerd bent in deze opleiding, en je beter wilt leren fluiten, laat het ons dan even weten via [email protected] Dan nemen wij contact met je op.

Met vriendelijke groet, 

de Arbitragecommissie PW