IMG_0009_1 1000x300.jpg Banner Dames 1.jpg IMG_0607 1000x300.jpg IMG_0607 1000x300 2.jpg IMG_0088 1000x300.jpg IMG_0009 1000x300.jpg
Hoofsponsor

Familiale - maandag 21 Mei 2018!

25-4-2018

Op 2e pinksterdag 21 Mei vindt de, inmiddels traditionele, familiale plaats op PW. Pinksteren valt laat dit jaar, dus we hopen op lekker hockeyweer en een heerlijk dagje PW.

Voor wie is de familiale?

De familiale is hét familiehockeytoernooi voor iedereen van 5 tot ....jaar oud. Behalve je familie, mogen natuurlijk ook je buren, kennissen en vrienden meedoen. Wij gaan er wel vanuit dat iedereen voldoende kennis heeft van de hockeyregels.

Trommel dus zoveel mogelijk mensen op om mee te doen in jouw team. Geef alle leeftijden van de deelnemers door, zodat wij op basis daarvan zoveel mogelijk gelijkwaardige poules kunnen maken. Bedenk een leuke teamnaam en een leuke outfit en geef je op door middel van het bijgevoegde inschrijfformulier. Zowel de winnaars, als ook het team met de meest originele outfit krijgt een prijs.

Hoe zien de wedstrijden eruit?

We proberen aparte poules in te richten, zodat iedereen eerlijke en leuke wedstrijden kan spelen; familieteams, junioren en senioren. Per poule hebben we dus een winnaar. Let op: dit kan alleen als we voldoende inschrijvingen hebben.

Wat is verder belangrijk om te weten?

-Een team bestaat uit minimaal 8 spelers.

-Ieder team heeft één contactpersoon.

-Wij spelen 8 tegen 8 op een half veld, wisselen mag continu.

-Wedstrijden duren 25 minuten.

-Alle reguliere wedstrijden worden zonder vaste keeper gespeeld. In (halve) finales mogen er keepers meedoen, maar alleen als beide partijen er één hebben.

Happen & drinken

Volgens een goede traditie begint de familiale met koffie en taart om 10.30 uur. Ieder team dat zich opgeeft, neemt daarvoor zelf een taart / cake of iets anders lekkers mee! De rest van de dag is de bar gewoon open. Het barteam staat de hele dag paraat.

Rond 17.00 wordt het buffet van Hu's Garden geserveerd. De kosten om hier aan deel te nemen bedragen: €10,- voor volwassenen en €6,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Op het inschrijfformulier kun je aangeven hoeveel deelnemers uit je team mee willen eten.

Hoe geef je een team op?

Aanmelden kan tot DONDERDAG 10 MEI door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar [email protected]

Wij wensen jullie alvast een gezellige, zonnige en sportieve dag toe.

Meike Baarda & Barbara Koenis