Banner Dames 1.jpg IMG_0088 1000x300.jpg IMG_0607 1000x300.jpg IMG_0607 1000x300 2.jpg
Hoofsponsor

Inschrijfformulier PW-hockey


Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Er wordt op basis van uw gegevens meteen een inschrijfformulier gemaakt. Deze wordt naar u gemaild en kunt u uitprinten en per post of email versturen. Dit scheelt u en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten. Onder De Club - Privacy kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Let op: aangezien PW een groeiende vereniging is met beperkte capaciteit, is het op dit moment helaas niet in alle meisjescategorieën mogelijk om in een team ingedeeld te worden. Als dit het geval is dan wordt er in overleg een mogelijkheid gezocht om mee te trainen en zodra mogelijk in te stappen in een team.

Proeflidmaatschap Jongste Jeugd

Wil je kennismaken met hockey? Schrijf je in als proeflid via de website. Wij nemen dan contact op voor het bijwonen van de eerste training. Het aanmelden als proeflid is belangrijk, omdat wij je dan beter kunnen begeleiden en je op het veld verzekerd bent. Ook al is hockey een veilige sport en is er ervaren begeleiding; er kunnen altijd ongelukken gebeuren. Je mag 3 keer gratis meetrainen, waarbij je van ons een stick kunt gebruiken. Zo kun je rustig wennen aan de sport en je toekomstige teamgenootjes. Als je aansluitend lid wilt worden, dan hoef je niets te doen. Het proeflidmaatschap wordt automatisch omgezet naar een definitief lidmaatschap. Besluit je echter om geen lid te worden, dan ontvangen wij graag binnen 4 weken een reactie via e-mail ([email protected]).

De minimumleeftijd voor inschrijving is 5 jaar

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte invoervelden
Let op: bij het invullen van de geboortedatum eerst het jaartal kiezen.

Lidmaatschap
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Soort lidmaatschap
   
Hockeyervaring
   
   
Diploma's
  Bent U in het bezit van een van de volgende diploma's ?

 
   
   
   
   
Vrijwilligerswerk
  Omdat PW een vereniging is, die volledig wordt geleid en gecoördineerd door de leden zelf, is het van belang dat ieder lid of ouder van een jeugdlid een bijdrage levert aan het goed functioneren van de club. Kunt u aangeven welke vrijwilligerstaken u op u wilt nemen?

 
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.